- - MAMPUKAH MANUSIA BERSUARA KUDA ?? ~ CLOUD 9
Pelaburan
JomNiaga

Friday, April 08, 2011

MAMPUKAH MANUSIA BERSUARA KUDA ??Mampukah seorang manusia dengan bentuk fizikal yang cukup lengkap serta normal bersuara seperti seekor kuda jantan yang hendak mengawan ??

Jawapan nya ada lah YA..

Hal ini telah dibuktikan dengan jayanya oleh salah seorang peserta Pilipinas Got Talent apabila dia telah mampu untuk mengeluarkan suara kuda yang cukup sempurna.. BM atau nama sebenar nya Big Mouth telah mampu memukau kesemua juri yang ada dengan suara kuda jantan nya yang ckup macho lagi bergaya itu..Kesemua juri seakan- akan tak percaya dengan apa yang dilihat dan di dengar oleh mereka.. ini adalah satu keunikan dan keajaiban yang jarang- jarang berlaku.. Kesemua juri telah bersepakat untuk mengatakan YES kepada nya bagi melayakkan dia untuk melakukan persembahan di minggu yang seterus nya..

Korang kena tengok sendiri baru tahu bagaimana bunyi kuda yang terhasil dari anak tekak seorang manusia terhasil.. tengok betol- betol dan jangan sekali- kali mengelipkan mata anda.. anda dinasihatkan untuk fast forward ke minit 0: 45 jika anda adalah seorang rakyat Malaysia yang memang tak faham sepatah haram dengan bahasa Filipina ni..KREDIT : OHBULAN.COM
In Accordance With with Thumbnails