- - Naik pokok 4 kaki, turun pokok 3 kaki?? ~ CLOUD 9
Pelaburan
JomNiaga

Tuesday, October 12, 2010

Naik pokok 4 kaki, turun pokok 3 kaki??

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Nak pecah rase perut ni. Memang kelakar habis. Unsur2 kejam pon ade gak cket. X sangka gua ade orang boleh bagi teka- teki sekejam dan selawak ni.

Tadi gua ade la usha dalam FB gua. Tup2!! ade la jumpa video neh. Nak naik sawan rase lepas tengok video ni. Memang badigol betol ade membe camni. Hee.

Meh sini gua nak ringkaskan sedikit tentang video ni.

Ade sorang mamat ni, dia x boleh tido. So, dia pon ajak la membe dia yang tengah tido ni men teka- teki. Mula2, membe dia ni x nak men. So, si mamat ni pon buat la deal dengan dia. Kalau mamat ni x leh jawab, membe dia tu akan dapat singgit. Tapi membe dia ni x interested langsung. Tido lagi penting. Lepas tu, mamat ni pon up kan la cket lagi tawaran dia. Kalau mamat ni xleh jawab, membe dia akan dapat 10 hengget. Tapi masih lagi xde respond dari membe mamat ni. So, mamat ni bagi la offer yang membe dia ni xleh tolak. Kalau mamat ni xleh jawab, membe dia ni akan dapat 50 hengget. Wau!! sungguh menarik.

Setelah bermain untuk berapa ketika, membe mamat ni pon bagi la satu soalan yang memang x boleh diterima akal. Soalan dia berbunyi macam ni..

" Binatang apakah yang mase naik pokok 4 kaki, tapi bila turun pokok ade 3 kaki je? "

Bermacam- macam cara dan talian hayat digunakan oleh mamat ni untuk menjawab soalan tu. Kesian betol kat mamat tu.

Kalau korang nak tau ape jawapan nye, korang kena layan kesudahan video ni.

Layaaaan~~



video
In Accordance With with Thumbnails