- - HONDA WAVE DASH 110 KELUARAN TERBARU BOON SIEW HONDA ~ CLOUD 9
Pelaburan
JomNiaga

Friday, April 29, 2011

HONDA WAVE DASH 110 KELUARAN TERBARU BOON SIEW HONDA

Honda Wave Dash 110 adalah keluaran terbaru Boon Siew Honda untuk bersaing dengan Hong Leong Yamaha Malaysia nampak gayanya..

Memang tak nak kalah si BSH dengang HLYM ni.. hehe.. tapi takpe.. sekurang- kurang nya dengan produk terbaru keluaran BSH ni dapat merancakkan lagi dunia permotoran tanah air..

Model terbaru yang dilancarkan baru- baru ni oleh BSH nampak pada sekali lalu saling tak tumpah macam model 135LC yang baru ni.. dari pandangan tepi hampir 85 peratus seakan- akan sama.. hal ini telah menimbulkan persoalan kepada umum.. adakah BSH telah kekeringan idea untuk menghasilkan rekaan- rekaan yang menarik sehinggakan terpaksa mencedok idea Yamaha ??

Dari sudut hadapan pula, kelihatan lampu motosikal model terbaru seakan- akan lampu motosikal Honda Icon keluaran BSH sendiri.. tapi kalau dua kali pandang, lampu tersebut memang nampak kesamaan nya dengan lampu depan 135LC model terdahulu.. nampak gayanya, jurutera- jurutera BSH mungkin sudah dipotong gaji sehinggakan terpaksa menggunakan design model lain untuk model terbaru..

Apa- apa pon, jom layan motosikal terbaru BSH ni yang agak cun jugak la.. warna dia memang menarik..

In Accordance With with Thumbnails