- - KILAFAIRY DENGAN BIBIR SUPER MUNGGIL DI POSTER MANGGA ~ CLOUD 9
Pelaburan
JomNiaga

Sunday, July 31, 2011

KILAFAIRY DENGAN BIBIR SUPER MUNGGIL DI POSTER MANGGA

Siapa lagi kat Malaysia ni tak pernah dengar pasal nama Kilafairy ni ?? kalau ada lagi yang tak tahu langsung tentang kewujudan seorang manusia bernama Kilafairy ni, aku sarankan korang supaya pergi cari balik surat khabar lama, dan telaah la surat khabar tu sampai korang dapat jawapan siapa tu Kilafairy.. hehe..

Kilafairy merupakan seorang pelakon baru yang sedang meningkat naik sekarang ni.. pernah membintangi filem Karak terbitan KRU Production.. ternyata yang si Kilafairy ni tidak hanya menempah populariti ibunya semata- mata untuk naik kat dalam industri hiburan tanah air kita ni..

Berbekalkan bibir yang super munggil dan memang tiada tolok banding nya dalam industri hiburan tanah air ni, nama Kilafairy ni telah pantas meniti di bibir- bibir sang pria kat Malaysia ni.. bukan senang nak melihat artis Malaysia berbibir serupa artis Hollywood.. hehe

Berikut adalah gambar terbaru Kilafairy di poster pin- up Mangga.. gambar tersebut dilihat cuba untuk mengeksploitasi bibir Kilafairy yang munggil itu..
In Accordance With with Thumbnails