- - Selamat Menyambut Kemerdekaan yang ke-53 Malaysia.. MERDEKA!!! ~ CLOUD 9
Pelaburan
JomNiaga

Tuesday, August 31, 2010

Selamat Menyambut Kemerdekaan yang ke-53 Malaysia.. MERDEKA!!!

1Malaysia..Rakyat didahulukan,pencapaian diutamakan..

HEhe..saje je nak bagi gempak cket..yela..mlm ni kan 31 Ogos..masuk tahun ni..dah 53 tahun negara kita merdeka tau..dah banyak pembaharuan dan pembangunan yang berlaku kat negara kita ni..jauh berbeza dengan zaman dahulu..mungkin sebab ni la ade negara2 jiran kita yang dengki dengan kemajuan dan keharmonian negara kita..

Akibat hasad dengki ini,,wujud bermacam- macam anasir jahat yang nak menjatuhkan negara kita..oleh sebab ini juga wujud istilah "ganyang Malaysia" atau dalam erti kata laen yang saya faham ialah hapuskan Malaysia..istilah ni datang dari negara jiran kita yang memang x reti bahasa dan x tau menghargai kebaikan orang len..

Dorang ni x sedar ke yang negara kita merupakan tempat dorang cari makan..kat cni la periuk nasi dorang..dorang fikir dorang dah cukup hebat sampai sanggup melempar najis ke muka "majikan" dorang..memang x beradab dan memang x tau adab la rakyat negara jiran kita ni..

Kerajaan kita dah cukup bek x halau PATI ni pulang ke negara asal mereka..kerajaan kita layan mereka sebaik mungkin sampai sanggup menyediakan mereka pekerjaan dan tempat tinggal..tapi balasan yang mereka bagi kepada negara kita boleh digambarkan sebagai satu bangsa yang x tau bersyukur..mereka dengan berani nya membakar bendera negara kita dan menghina maruah dan kedaulatan negara kita dengan sewenang2 nya..memang biadab!!

Mereka semua ni tidak patut diberi muka..

So,,sempena kemerdekaan negara kita yang ke-53 ni,,marilah kita berganding bahu menjaga kedaulatan tanah tumpah nya darah kita dari dinodai dan diperlekeh oleh bangsa len..

1Malaysia..

Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!!
In Accordance With with Thumbnails